Topup online-->http://www.etopup2u.com/?ref=1216
Daftar sebagai pemandu uber

Delete Avg Manual

Pernah melalui saat?menyakitkan hati begini? Kini anda boleh selesaikannya dengan tips?yang akan aku bagi? Keadaan begini akan terjadi kepada seseorang apabila dia menggunakan antivirus AVG8 dalam PC nya?Kemudian dia hendak uninstall AVG8 dan beralih kepada antivirus KIS2009 yang terkini?Dalam proses install KIS2009, paparan seperti rajah di atas akan muncul?Dan hasrat untuk install KIS2009 terbatal?Kesian kan?
Ok, langkah pertama yang aku sarankan ialah pergi ke control Panel?dan masuk ke add and Remove Programs? seterusnya uninstall AVG8?Kemudian langkah penting, kita perlu delete registry key yang berkaitan dengan AVG8?Langkahnya:
1. Buka Start Menu dan tekan Run? taip regedit dan tekan ok?
2. Tetingkap registry editor akan muncul?
3. Cari HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG, klik kanan dan delete folder AVG?
4. Cari HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\AVG8Uninstall, klik kanan dan delete folder AVG8Uninstall?
5. Download CCleaner kat sini dan bersihkan computer dan registry menggunakannya?
6. Masalah selesai, boleh dah install KIS2009 dengan jayanya
Moga semua faham dengan tutorial aku ni?Kalau ada yang tak faham, sila tinggalkan komen?Sekian?
Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

shuko said...

tu mslh die rupe nye..aku ari tu pakai revo baru dpt buang..kehkeh..mnyusahkn je..


February 2, 2010 at 9:30 PM
cderluck said...

emm ye..mugkin ramai yang xtau lg kot..hehe


February 2, 2010 at 9:32 PM
Faarihin said...

KIS2009 tu antivirus yang lagi ok dari AVG ke?


February 3, 2010 at 5:36 PM
cderluck said...

atau kata nama lain xbleh install antivirus baru kerana ada lg fail AVG yg tidak didelete sepenuhnya..


February 3, 2010 at 6:39 PM

Post a Comment

 
© ʞɔnlɹǝpɔ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO