Topup online-->http://www.etopup2u.com/?ref=1216
Daftar sebagai pemandu uber

Tips klik nuffnang

Aku nak kongsikan sedikit tip untuk klik ads nuffnang Patut la selama ni aku pon pelik bila ada blogger tinggalkan mesej dekat shoutbox dan berkata diorang dah klik nuff tapi bila tengok earning tak bertambah pon Klik3 yang akan menjana hasil adalah dari IP Address yang UNIK,
Jika anda klik3 pada blog2 yang mempunyai nuff, tetapi tidak menSHUTDOWNkan
Laptop dan pc anda dan datang semula ke blog yang sama dan mengklik ads yang sama, ini tidak memberi apa2 hasil untuk nuff blog tersebut kerana anda menggunakan IP yang sama,
Apa yang terjadi adalah anda telah menerima banyak klik yang anda tahu dari shoutmix dan chatbox yang lain, tetapi bila lihat hasil mingguan, pendapatan anda tetap rendah lalu anda berputus asa,

Masih tak Faham? Kita lihat contoh dibawah:-

VISITOR memberikan klik ads POTATO kepada BLOG BOM321 pada jam 1PM,
Selepas itu VISITOR membuat BLOGWALKING pada blog2 yang lain untuk memberikan klik pada blog yang lain,
Setelah 3Jam berlalu, kemudian VISITOR membuat BLOGWALKING untuk kali kedua tanpa
menSHUTDOWNkan Pc atau Laptopnya atau Modemnya dan melawat BOM321 semula, apa yang tertera pada ads di BOM321 adalah POTATO dan CIMB ads, lalu VISITOR pun mengKLIK kedua2 ads tersebut apa yang akan dikira pada misi ke-2 VISITOR ini adalah CIMB ads sahaja,kerana Potato Ads telah diKLIK pada jam 1pm, dan IP yang dibawa oleh VISITOR adalah IP yang sama , ini akan ditunjukkan didalam Account Nuffnang anda di View Analitik sebagai PAPARAN bukan UNIK.
Ini yang menjadikan PAPARAN lebih tinggi dari UNIK kerana, yang berpusing di Blog anda adalah IP yang sama.

Untuk Membuat IP unik:

1)OFF Modem 15saat dan ON kembali

2)Right klik pada icon LAN atau W’less Con-->klik repair-->close

3)klik start-->run-->taip “cmd”-->taip “ipconfig/flushdns“-->enter

4)sambung taip--> “ipconfig/release” disini internet anda akan terputus

5)sambung taip-->“ipconfig/renew” disini interner anda akan disambungkan semula

6)pergi pada IE atau firefox buangkan COOKIES

7)restart IE atau firefox

baru lah nuff anda berbaloi-baloi......

Kredit to azilas
Ranking: 5

{ 15 comments... read them below or add one }

KP said...

bape org yang rajin duk wat set up modem camni.mesti tak rajin kan hahaha


February 18, 2010 at 11:32 AM
.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

tp kalo kite je buat org laen xbuat. rugi la kite. org len yg untung. xpenah tau lak psl ni.


February 26, 2010 at 2:14 AM
gendu said...

perlu di coba..
thanks infonya


March 1, 2010 at 7:28 AM
telagaburuk said...

info menarik...baru jugak buat benda tu..tapi knpa tak keluar..

saya budak baru belaja..harap dapat bg bimbingan..


March 7, 2010 at 7:41 AM
telagaburuk said...

kenape x keluar nuffnang


March 7, 2010 at 8:17 AM
cderluck said...

uih...refresh la....line problem tu bkn sbb trik neh


March 7, 2010 at 10:03 PM
telagaburuk said...

macam mana nk copy code? kat mana nak ambik code tu?


March 8, 2010 at 10:56 AM
alif said...

terima kasih info dan
terima kasih juga komen kat page alif sebelum ni

www.syoknyadownload.blogspot.com

tinggalkan url kita sebenarnya tips untuk mudahkan carian google.peace.


March 12, 2010 at 11:11 PM
budakhitam said...

kalau tau dek nuffnang ni..kah3..


April 25, 2010 at 7:30 PM
akuzle said...

ok...mcm tuh...tp mmg btui ckp KP... x ramei yg rajin nk wat gini...huhuhuh... c/o mcm sis... modem kt atas, sis kt bwh... boleh kuruih nk berlari naik turun kalo wat mcm tuh...ehehehhehe...tp, info neh menarik... terpulanglaa pd kiter nk wat ker x kan?


July 20, 2010 at 2:12 AM
zul said...

mne ade...aku dah pernah buat cara ni bohong je...jangan percaya...aku dah tertipu dah..IP 2 dah disetkan pada pc kita kira macam ic personlah mana bleh ubah2...macam 2 aku dah lama kaya dah wat macam 2.......


October 15, 2010 at 6:38 PM

Post a Comment

 
© ʞɔnlɹǝpɔ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO