Topup online-->http://www.etopup2u.com/?ref=1216
Daftar sebagai pemandu uber

Kes Nor Azita Osman Hina Johor

Ape kes makcik sorang neh x pasal2 top plak dia,hanya dengan menghina johor..OMG..what the hell..
ibu mengandung yang berasal dari Kulim, Kedah kini bekerja di Kastam,
Johor Bahru sanggup mengeluarkan ayat seperti itu. Orang kata terlajak perahu boleh undur, terlajak tekan submit button macam mane nak backspace? Kecuali delete, itu pun kalau orang tak perasan.
Hanye kerana tiada kedai Famous Amos di sekitar pejabat dan tempat tinggalnya, dia menghina satu Johor dengan ayat sebegitu.
Buat pengetahuan Puan Nor Azita, Senai is part of Johor Bahru. Mungkin jaraknya jauh dari Tambak Johor di mana tempatnye bekerja membuatkannya membuat kenyataan sebegitu. Kesian kan die. Baru pindah Johor Bahru gamaknye.
Tapi yang peliknye. Dekat Kedah langsung takde kedai Famous Amos tapi macam mana Johor yang hina?
Walaupun die dah memohon maaf menggunakan teknik nge’paste’ dari inbox, hal-hal sebegini harus dijadikan pengajaran dan ikhtibar bagi semue pihak...
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© ʞɔnlɹǝpɔ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO