Topup online-->http://www.etopup2u.com/?ref=1216
Daftar sebagai pemandu uber

approve account adsense perfect


salam 1belia 1 malaysia hmm lama giler x update tengah cari idea power untuk di persembahkan..ok aku skang tengah gila adsense,so aku da try guna Indyarocks untuk register dan berjaya dalam masa 5 hari wow..i dont believe it..hoho..so aku dengan ikhlas hati bg korang tutorial register akaun adsense perfect.
Sebelum neh, ramai cakap “susah sungguh nak approved kalau register akaun adsense”.cuba guna tip neh dengan teliti

Untuk register akaun google adsense gunakan website Indyarocks ni adalah satu website social networking sama macam facebook., sila ikuti aturan di bawah:

0)(PENTING)Pergi ke Cyber Cafe Berhampiran(menggunakan computer rumah adalah dilarang hehe..)
1) Register satu akaun email baru, samada Yahoo atau Gmail.
2) Kemudian buka laman web Indyarocks dan register account baru di sana. kemudian upload gambar profile pertama anda.
3) Buat satu album dan upload sekurang-kurangnya 10 picture.
4) Kemudian completekan profile anda.
5) Upload sekurang-kurangnya 2 artikel blog.
(PENTING)
*cari artikel berkenaan kesihatan contoh tips penjagaan mata search je kt google guna bahasa melayu
*pastu buka translate
*translate artikel bahasa melayu kepada english
*upload ke blog anda
6)upload 1 video ape-ape je jnji xde copyright ke blog anda menggunakan youtube,
7)add friend bape ramai pun x kesah jnji ada friend
8) Dah selesai semua perkara di atas, baru boleh apply akaun google adsense.
Ok, bila dah sudah buat semua tu, anda tunggu dalam masa 2 hari gerenti account google adsense anda lulus. (PERFECT)

p/s: saya register 3 akaun dan approve dengan jayanya
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

kalo kite register kat indyarocks ni maksudnya iklan adsense tu hnya akan keluar kat profile indyarocks ye?mcm mana nak buat supaya iklan adsense tu keluar kat blog bahasa melayu kite?


July 21, 2013 at 12:08 PM

Post a Comment

 
© ʞɔnlɹǝpɔ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO