Topup online-->http://www.etopup2u.com/?ref=1216
Daftar sebagai pemandu uber

Lelaki X Suke Gadis Yang.....




Gadis Buat2 Manje Tak Kene Tempat
Kadang2 ade gadis ni yang bermanje-manje malah merengek kat tempat awam..... agak memalukan gak lah.....
Sometimes bile lelaki tu tengah takde mood memang jangan nak manje2 lebih k..... cube tenangkan hati die =)


Memakai Pakaian Yang Bukan2
Lelaki tak suke gadis memakai pakaian yang ntah pape just nak menarik perhatian pasangannya. Jangan overdose sebab nnti nampak kelakar dan memalukan. Biase2 je yang penting nmpak anggun =P


Bermekap Secara Berlebihan
Kadang2 perempuan bermekap overdose hingge nampak macam badut. Sorry to say but that is the truth huhu..... Mungkin lelaki tu hanye diam tapi dalam hati siape yang tahu kan? Mekap ikut kesesuaian. Biar simple tapi asal nampak berseri =)


Buat2 Bijak
Perempuan yang terlalu suke nak menonjolkan kepandaiannya selalunye akan menjengkelkan lelaki. Kire yang banyak cakap lah..... kalau dalam kelas atau kat pejabat takpe... tp kalau antara kekasih itu lain kire.


Bergosip dengan Saudaranya
Pantang larang! Lelaki tidak suke hal privacy lagi2 yang memalukan diketahui oleh keluarga ataupun adik-beradiknya.


Meminta Tengah Tak Ade
Lelaki akan frust jike perempuan meminte sesuatu yang tak ade ataupun tak termampu untuk ditunaikain. Kalau suma nak, carik lah datok kaye yeerrrr hehe Joke =P
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© ʞɔnlɹǝpɔ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO