Topup online-->http://www.etopup2u.com/?ref=1216
Daftar sebagai pemandu uber

F-tracker,pengintip terbaik dari laptop




software menarik dan canggih ciptaan anak tempatan. Ia sangat berkesan untuk memerangkap pencuri laptop anda. Seperti yang kita tahu, banyak kejadian kecurian laptop yang berlaku, terutama di universiti
Pernah dengar F-Tracker? Software ni dicipta oleh anak tempatan yang tension sebab dah tiga kali laptop dia kena curi. Software ni berfungsi sebagai perangkap, ia boleh menangkap gambar pencuri saat pencuri bangsat itu menggunakan laptop yang dicuri. Bukan saja gambar malah masa, tarikh dan lokasi pencuri (IP Address) tersebut berjaya dikesan dengan F-Tracker.

Kalau laptop kena curi, berjaga-jagalah pencuri tu, memang malang nasib dia, gambar dia akan diserah kepada polis, dan diupload ke internet he he he. Kalau kawan sendiri yang curi, lagilah malang nasib dia kah kah kah.

Bagaimana untuk menggunakan F-Tracker?

Korang kena install F-Tracker dalam laptop korang. Saiznya kecil je cuma 73.88 kb, lebih kecil dari saiz foto digital biasa. Dalam masa yang sama, korang diberikan satu akaun beserta ID dan Password di Fulamak Network.

Bila laptop korang dicuri, korang hanya perlu login di Fulamak Network (Website khas yang berfungsi bersama dengan F-Tracker) dan istiharkan bahawa laptop korang hilang iaitu pilih MISSING, kemudian SUBMIT.


Sebaik sahaja korang pilih istiharkan laptop korang dicuri, F-Tracker akan mula menjalankan operasi menangkap gambar secara berterusan (24 jam/day) dari laptop korang yang dicuri itu secara senyap.

Sebaik sahaja laptop itu berhubung dengan talian internet, F-Tracker akan segera menghantar gambar-gambar yang diambil itu dan diupload ke dalam akaun korang di Fulamak Network, beserta dengan tarikh, masa, dan IP address.

Korang boleh login semula ke dalam akaun korang di Fulamak Network untuk melihat hasil operasi F-Tracker. Tindakan seterusnya terpulang kepada korang, nak report polis ke, nak upload gambar tu ke facebook ke ikut kepada budi bicara korang.
diorang ada bagi DEMO 2 hari..jom try daftar pada banner di bawah k.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© ʞɔnlɹǝpɔ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO