Topup online-->http://www.etopup2u.com/?ref=1216
Daftar sebagai pemandu uber

Trik download youtube

Arineh aku nak ajar satu trick yang hanya menggunakan muslihat yang tersangat la senang..
aku akan ajar korang cara download dari youtube tanpa menggunakan apa software pun siap lh convert ke 3GP dan MP4..OK..jom tin tunjukkan..

Mula2 korang mesti la ke youtube dulu..
Pastu korang taip OK antara www. dan youtube.
Contoh:
http://www.youtube.com/watch?v=Ee_8IMx0uMo

masukkan OK antara www. dan youtube..jadikan seperti link dibawah..

http://www.OKyoutube.com/watch?v=Ee_8IMx0uMo

dan yang nih plak kod untuk convert ke 3GP, MP4 dan FLV..

Kod:
Link Untuk Download (FLV) : http://www.OKyoutube.com/watch?v=Ee_8IMx0uMo
Link Untuk Download (3GP) : http://www.3.OKyoutube.com/watch?v=Ee_8IMx0uMo
Link Untuk Download (MP4) : http://www.4.OKyoutube.com/watch?v=Ee_8IMx0uMo

selain itu boleh tukar youtube kepada voobys contoh:

http://www.youtube.com/watch?v=Ee_8IMx0uMo kepada
http://www.voobys.com/watch?v=Ee_8IMx0uMo

Camner???senang saja kan???hehehe..selamat mencuba...hehehehe..
Ranking: 5

{ 8 comments... read them below or add one }

apiih said...

owh..tips bagus..thanks...hahaha...aku cume tau yg OK tue jerk..huhu


February 17, 2010 at 9:03 PM
cderluck said...

oh...xpe kita kongsi pada yg lain juga hehe


February 17, 2010 at 9:17 PM
Anjung Web said...

Great tips. Satu lagi kalau pakai Firefox just pasang plugin Youtube Downloader je...


February 19, 2010 at 11:38 AM
cderluck said...

oh...thanks for info


February 20, 2010 at 4:01 PM
911 said...

best ni... tengkiu2 sebab share ilmu.. kekeke


February 21, 2010 at 10:34 AM
emocute.com said...

kok bisa gitu ya?
masih belum ngerti(bukan caranya loh)
tapi konsepnya loh


February 23, 2010 at 7:17 PM
cderluck said...

coba dulu kang...baru ngerti


February 23, 2010 at 7:50 PM
NurAd1K said...

Waw trik baru nih!! maksudnya baru liat!!
Coba dulu nanti law bisa mau tak cantumin di blog


March 4, 2010 at 9:31 PM

Post a Comment

 
© ʞɔnlɹǝpɔ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO